Laden...
Ons adres:
Boudewijnlaan 207,
9300 Aalst
Bel ons:

  Contacteer ons  Industrieel

  Wij verzorgen de volledige inrichting en energievoorziening van uw bedrijf, alsook de uitbreiding, aanpassing of herstelling. Of het nu gaat om het herstellen van een defect stopcontact, aansluiting van extra netwerkbekabeling of een (her)inrichting van een bureauruimte, elke opdracht wordt met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd.

  Om te voldoen aan de verwachtingen van uw bedrijf en zijn groei zorgen we voor een aangepaste planning van uw elektrisch netwerk met het oog op kostenefficiënte en flexibiliteit (met zicht op eventuele toekomstige uitbreiding of aanpassingen). Zo garanderen we dat uw elektrische installatie goed werkt, maar ook gemakkelijk te onderhouden valt.

  Daarenboven helpen wij u met het onderhouden van uw huidige installatie en kunnen we deze analyseren om eventuele pijnpunten bloot te leggen en deze aan te passen voordat u hierdoor problemen zou ondervinden.

  Ook voor nieuwe installaties en de verlichting van kantoorruimtes, gevels, parking en toonzalen kan u bij ons terecht.

  Vraag hier uw gratis offerte

   X

   Vraag een gratis offerte

   Om een gratis offerte aan te vragen, gelieve contact met ons op te nemen op het nummer +32 489 66 97 95, of door onderstaand formulier in te vullen