Laden...
Ons adres:
Boudewijnlaan 207,
9300 Aalst
Bel ons:

  Contacteer ons  Huishoudelijk

  Elektriciteit wint elke dag aan belang in onze samenleving, daarom is het belangrijk dat ook uw woning blijft voldoen aan de eisen van morgen. Hierdoor is het extreem belangrijk dat uw elektrische installatie perfect werkt en voldoet aan alle geldende normen! Samen met u analyzeren we de verwachting of problemen en werken we aan een oplossing, ongeacht of het gaat om een nieuwbouw, renovatie of herstelling.

  Een extra schakelaar, stopcontact, internet- of kabelaansluiting nodig, geen probleem! We begeleiden u ook met de installatie en het onderhouden van een domotica systeem om uw comfort te verhogen, en daarenboven kan voorzien in extra veiligheid onder de vorm van toegangscontrole (camerabewaking, parlofonie). Bovendien kan het vervangen van uw huidige verlichting door LED verlichting helpen om uw elektriciteitsfactuur onder controle te houden. Bovendien gaat LED verlichting langer mee, twee maal winst dus!

  Ongeacht de aard van de werken, V-technics is de uitgelezen partner voor uw elektrische installatie.

  Vraag hier uw gratis offerte

   X

   Vraag een gratis offerte

   Om een gratis offerte aan te vragen, gelieve contact met ons op te nemen op het nummer +32 489 66 97 95, of door onderstaand formulier in te vullen