Laden...
Ons adres:
Boudewijnlaan 207,
9300 Aalst
Bel ons:

  Contacteer ons  Diensten

  Verlichting is een van de belangrijkste elektrische installaties in en rond uw huis of bedrijf. Ze zorgen niet alleen voor sfeer, maar ook voor veiligheid. Samen met u kiezen we de gepaste installaties, technologie (bijvoorbeeld: LED) en plaatsing van uw verlichting.

  Daarnaast installeren en onderhouden wij uw domotica, een centraal systeem dat uw technologie en (elektrische) installaties aanstuurt. Vandaag de dag is domotica echter niet meer enkel van toepassing op verlichting, we kunnen er bijvoorbeeld ook andere apparaten mee aansturen zoals rolluiken, ventilatie, multimedia, video en parlefonie, toegangscontrole, camerabewaking… en dat ten allen tijde met oog op uw comfort en energieverbruik.

  Daarenboven kan u ook altijd bij ons terecht voor alle installaties, uitbreiding of herstellingen aan uw bestaande elektrische installatie. Wij streven er naar om uw problemen (zoals bijvoorbeeld een panne of kortsluiting) zo snel mogelijk en binnen budget op te lossen! Al deze werken worden uitgevoerd met het hoogste gevoel voor kwaliteit en conform de geldige wetgeving!

  Vraag hier uw gratis offerte

   X

   Vraag een gratis offerte

   Om een gratis offerte aan te vragen, gelieve contact met ons op te nemen op het nummer +32 489 66 97 95, of door onderstaand formulier in te vullen